Coaching


Coaching op maat


Perfectionist, moeder, partner, vriendin, taxichauffeur, poetsvrouw en oh ja, jezelf!

Jezelf, wie was dat ook alweer? Door al die rollen in je leven lijkt je eigen ik ergens achteraan te komen. Meestal sta je daar niet bij stil en verloopt alles soepel. Op de automatische piloot bijna. Al die ballen in de lucht houden gaat je prima af.

Todat er iets gebeurt dat alles op zijn kop zet. Een burn-out, ziekte, scheiding noem het maar op. Of omdat je je ineens realiseert dat je jezelf vergeten bent. Of dat de manier waarop je tot nu alles hebt aangepakt eigenlijk toch niet zo goed werkt.

Dit vraagt om verandering, van hoe jij je leven tot nu geleid hebt. Die verandering in gang zetten is in je eentje lastig. Ik ben er voor jou, om de verandering te starten die past bij jou, jouw leven en wensen. Met kleine veranderingen waar je zelf niet aan gedacht hebt kun je ver komen. Door praktisch aan de gang te gaan en te versimpelen. Door los te gaan laten, door weer terug te keren naar waar jij voor staat.

Dit doe je samen met met mij, in een op maat gemaakt coachingstraject dat past bij jou!

Neem via onderstaande knop contact op voor een gratis intake.

Dit wil ik!

Coaching pakketten

Organizing

 • Connector.

  Quick scan

  Een rondje door het huis met organizing tips en trucs om vervolgens zelf aan de slag te gaan. 1 ½ uur 60,00 euro inclusief 21 % btw.

 • Connector.

  Goede start

  Intakegesprek en 3 uur organizing van een afgebakende plek, bijvoorbeeld keukenkastjes, voor 165,00 euro inclusief 21% btw.

 • Connector.

  Goede keus

  Intakegesprek en 6 uur organizing van een afgebakende ruimte, bijvoorbeeld de zolder, voor 300,00 euro inclusief 21% btw.

Maak een afspraak

Opvoedcoaching

 • Connector.

  Opvoeden met plezier

  Ik ben niet de supernanny die jou komt vertellen hoe het moet, maar werk samen met jou om de voor jou ideale situatie te bereiken. Na een intake gesprek plannen we 4 gesprekken van 45 minuten. Samen onderzoeken we hoe we de bestaande kwaliteiten in kunnen zetten in de lastige opvoedsituatie. En kun jij weer vol vertrouwen en plezier de moeder zijn die je wilt zijn. Kosten 250,00 euro inclusief 21 %btw.

Maak een afspraak

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *