In 8 weken naar een opgeruimd huis en hoofd

Start vandaag nog!


Ben jij ook zo aan het jongleren?

Kinderen opvoeden, een leuke partner zijn, je werk goed doen, je huishouden runnen…
Je komt tijd tekort om al die ballen in de lucht te houden.

Ruimte en rust in je huis en hoofd?

Een opgeruimd huis geeft ruimte in je hoofd. Je weet het allemaal wel, maar hoe krijg je dat voor elkaar? Als je na een drukke werkdag snel je boodschappen haalt en daarna de kinderen uit de BSO ophaalt,  staat je hoofd er niet na om nog even lekker je huis op te ruimen. In het weekend is het fijn om eindelijk weer quality-time met je gezin door te brengen in plaats van te poetsen. 
Maar de hele tijd zeurt er ergens achter in je hoofd een stemmetje… dat vindt dat het tijd is om ruimte te maken. In je huis, maar ook in je hoofd. Tijd te maken voor jezelf. Om een einde te maken aan de chaos die er voor jouw gevoel te vaak om je heen is.  

Dus je begint met goede moed.
Omdat het moet en nodig is.
Je maakt een goede start. Maar het kost je zoveel moeite dat je daarna geen zin meer hebt om door te gaan.
Zo blijven er altijd taken liggen.
Je weet eigenlijk niet goed hoe je je huis ook opgeruimd kunt houden zonder dat het je elke keer zoveel energie en tijd kost.

Hoe fijn zou het zijn als je …

weet wat je allemaal in huis hebt

alle overbodige spullen uit huis hebt

routine hebt in je huishouden

een planning hebt die bij je past

iedereen zijn taak kent

prioriteiten leert kennen

balans in je huishouden hebt

kunt loslaten (spullen en taken)

ruimte in je hoofd hebt

huis een fijn thuis is

Dit kun jij ook!

In 8 weken naar een opgeruimd huis en hoofd

In deze 8 weken durende online training krijg jij van mij alle tips en tools voor een opgeruimd huis en hoofd.
Je gaat op je eigen tempo aan de slag. Je deelt je ervaringen en resultaten met gelijkgestemden in de besloten facebookgroep. Ik inspireer jou om vol te houden, nu echt aan te gaan pakken zodat jij een manier vindt die voor jou werkt.

Wat houdt de online training in?

8 modules

Elke week krijg je toegang tot een module met video en werkboek. Deze kun je in je eigen tijd en tempo uitwerken.

Praktisch

Afwisselende opdrachten om eerst ruimte in je huis te maken. Daarnaast opdrachten om ruimte in je hoofd te krijgen.

Contact

24/7 toegang tot de besloten facebookgroep waar je ervaringen en resultaten deelt. En 4 live Q&A sessies.

Resultaat

Jouw inzet en motivatie zorgt voor een resultaat dat past bij jou! Geen huis uit een tijdschrift maar jouw thuis!

Inhoud van de modules

 • Overzicht

  In deze module breng je je huishouden in kaart. Zodat jij weet wat er anders mag

 • Woonkamer

  Hier breng je de meeste tijd door. Weg met alle stapeltjes en uitpuilende kastjes.

 • Keuken

  Een opgeruimde keuken zorgt voor een gezonde leefstijl. Jouw keuken weer up-to-date

 • Routines

  Hoppa, een 4e ‘R’ erbij! Routines zijn niet saai, ze zorgen ervoor dat alles sneller gaat! Deze week ga je tijd besparen.

 • Slaapkamers

  Je slaapkamer is de plek om tot rust te komen. Na deze module slaap je als een roosje.

 • Bergruimte

  De plek van alle uitgestelde beslissingen. Je leert loslaten van spullen met een emotionele lading.

 • Bijhouden

  Fijn zo’n opgeruimd huis, en nu? In deze module leer je hoe je het zo houdt.

 • Agenda

  Ruimte maken in je hoofd door bewust te zijn van wat je doet. Je leert wat JIJ nodig hebt om dit te bereiken.

Nu starten!

Jouw investering:

Basis

€57,-

 • 8 modules
 • besloten facebook groep
ik doe mee!

Inclusief BONUS module kleding

Door Heidi van den Braken van Adelheid

Inclusief BONUS module financiën

Wat anderen zeggen

De online training heeft voor mij en mijn huisgenoten gewerkt als een stok achter de deur. Ik was al jaren aan het zeuren bij mijn gezin en nu, door de training, lukte het wel. Er is nu meer rust en structuur in huis. En daardoor ook meer rust in mijn hoofd.Karin
Ik vind het prettig dat de training online is. Ik ben nog niet klaar, maar kan altijd inloggen om verder te gaan. De training ziet er uitnodigend uit om mee aan de slag te gaan en werkt voor mij als stok achter de deur. Je geeft veel goede tips waar ik echt mee verder kan. Julia
Bedankt voor je video’s! Ik was al een heel eind de goede weg op. Maar het heeft me nog een extra zetje gegeven om goed door te pakken.Heel erg bedankt.C.
Al jaren loop ik te worstelen om structuur en regelmaat in ons huishouden te krijgen en nooit lukte het….heel frustrerend. Naar het kijken van je eerste video werd ik al enthousiast. Zo fijn iemand die op een rustige duidelijke manier uitlegt hoe je gestructureerd te werk gaat met opruimen. Het klinkt zo simpel maar mij lukte het nooit en nu dus wel! Het geeft zoveel rust in huis en in mijn hoofd superfijn! Manlief heeft beloofd zijn taak ook elke week uit te voeren. Kortom, na ruim 16,5 jaar is er eindelijk meer rust en duidelijkheid binnen ons huishouden. Super bedankt voor je duidelijke uitleg en helderheid hoe je het huishouden efficiënter en leuker maakt.Jessica
In 8 weken naar een opgeruimd huis en hoofd is een gestructureerde online training. Stap voor stap maak je stappen om je huis op te ruimen en zo meer rust te hebben. De opbouw van het programma vond ik heel prettig. De woonkamer is de tweede module. Dit is ook de plek waar we veel tijd doorbrengen. Deze ruimte opgeruimder te hebben geeft zo veel rust. Naast het programma heb ik twee persoonlijke skype coachingsgesprekken gehad. Ook dit was erg prettig. Ik kon sparren over alles waar ik in huis tegenaan loop en Lianne dacht goed mee. Dit gaf mij echt een boost om weer verder te gaan. Bedankt.
Barbara

Ik ga je helpen!

Mijn naam is Lianne van den Hombergh. In mijn bedrijf helder in huis coach ik vrouwen die op zoek zijn naar meer ruimte in hun leven. Ik start altijd met opruimen van ballast. Alles van wat je in je leven verzamelt hebt, spullen maar ook taken.

Ik weet dat er een grote groep vrouwen is die behoefte heeft aan meer ruimte in hun huis en in hun hoofd. Vrouwen die niet mee hoeven te doen aan ‘mijn leven in puin’. Maar waar wel de kasten en laatjes uitpuilen. Dit omdat het vaak onder aan de to-do lijst staat.

De stap naar persoonlijke coaching in huis is te groot. Ze krijgen het niet ingepland in hun drukke agenda, of willen liever zelf aan de slag maar met coaching als stok achter de deur.

Ben jij die leuke vrouw die eindelijk eens orde wil scheppen voor zichzelf? En voor eens en altijd af wil rekenen met de troep in huis? Die door heeft dat het haar letterlijk en figuurlijk beperkt in ruimte.

Speciaal voor jou heb ik deze training gemaakt. Als gecertificeerd organizer en opvoedcoach maar bovenal ervaringsdeskundige weet ik heel goed hoe lastig het is. De balans te vinden tussen gezin, partner, werk en huishouden is waar veel vrouwen mee struggelen. Ruimte om je heen is nodig om te kunnen groeien en te ontwikkelen.

Ik word er heel blij van om vrouwen te helpen meer ruimte te maken in hun huis en leven. Weten wat ze moeten doen en waar te beginnen. Want, helder in huis is helder in je hoofd!

Veelgestelde vragen

Voor alle vrouwen die heel graag weer overzicht, structuur, helderheid en ruimte in hun huis willen. Die bereid zijn tijd vrij te maken om dit te bereiken en die zich realiseren dat hun eigen inzet het resultaat bepaald.
Je behoudt levenslang toegang tot de training. Mocht de training offline gaan krijg je de kans het te downloaden.
Dit ligt er helemaal aan. Ik kan niet meekijken in jouw huis. Als je huis helemaal vol staat kost het je meer tijd, dan wanneer het minder vol is. Ook is het afhankelijk van met welk resultaat je tevreden bent. Een indicatie, gemiddeld kost het je per week zo’n 5 uur.
Ik ben er van overtuigd dat de training goed is. Maar mocht je het je toch anders hebben voorgesteld dan kun je in de eerste week contact met mij opnemen. We zoeken dan samen naar een oplossing.
Op 1 juni starten we weer!