visite

Mama, komt er visite?

Krijg jij die vraag weleens? Als je als een razende door je huis rent. Van hot naar her spulletjes snel even in de kast wegstopt. Met de stofzuiger de kat de stuipen op het lijf jaagt in je haast. Nog even naar de winkel vliegt omdat de suiker op is. Iedereen wordt ingeschakeld om de laatste restjes snel naar boven te brengen.

Komt er visite? En slaat de paniek toe?

Of ben je blij? Is dit de stok achter de deur die je nodig hebt om je huis even op te ruimen. Voor het oog dan hè, oh wee degene die zomaar een kastje opendoet…

Dit gebeurt bij zoveel gezinnen, is zo herkenbaar. En zoooo vermoeiend voor veel vrouwen! Je zou willen dat je niet elke keer bij visite zo in de stress schiet. Of dat je kinderen die opmerking maken als je eindelijk eens voor jezelf opruimt in plaats van voor de visite.

Want dat is het. Opruimen zou je voor jezelf moeten doen. Omdat het jou ruimte en rust geeft. Omdat de beloning daarna zo fijn is. Dat je even kunt gaan zitten met een kopje thee en tevreden je huis rondkijkt. Daarom zou je willen opruimen. Dat je alles weer kunt vinden, dat je een kast kunt openmaken zonder dat alles eruit valt, dat je weet dat er nog genoeg suiker is. Hoe heerlijk is het als je ‘s ochtends beneden komt en je niet eerst de boel van gisteravond moet opruimen.
Dus daarom, opruimen voor jezelf. Je huis is de plek waar je tot rust wil komen. Waar je jezelf kunt zijn en kunt opladen.

Een heel huis van boven tot onder opruimen is een hele klus. Maar ik heb wel iets leuks om je mee op weg te helpen. Op 15 september start namelijk een 10 daagse waarin je een opruimwonder wordt!
Dus vanaf dan, ruim je niet meer op voor de visite maar voor jezelf! In kleine stapjes zul je zien hoeveel ruimte en rust het je oplevert.

Doe je mee? Oh ja, het is helemaal gratis!

Inschrijven kan hier:
Opruimwonder 10 daagse

Share this Post

1 gedachte op “Mama, komt er visite?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *