Trainingen


Online trainingen


Naast een-op-een coaching geeft helder in huis ook online trainingen. Voor al die druk bezette moeders die heel graag een einde aan de chaos willen maken en daar zelf tijd in willen investeren. Voor al die moeders die weten dat het nodig is om meer ruimte te maken, in hun huis, hoofd en agenda. Voor jou, als je alleen net dat zetje mist om te beginnen en vol te houden.

Met in 8 weken naar een opgeruimd huis en hoofd geef ik jou de mogelijkheid om te beginnen, vol te houden en op een gestructureerde manier ruimte te maken in je leven. Zodat jij je leven kunt versimpelen en met meer aandacht, focus en plezier tijd voor jezelf kunt maken. Je doet het niet alleen, samen met mij en andere deelnemers motiveren we elkaar, geven we tips en kun je al je vragen aan mij stellen.

Je bepaalt zelf wanneer je aan het werk gaat en er kijkt niemand mee. En heb je een extra zetje nodig? Dan kun je die ook krijgen 😉 . De training bestaat uit afwisselende opdrachten, video’s en online contactmomenten. Zodat jij weer ruimte krijgt in je huis en hoofd!

Ik wil meer weten!

In 8 weken naar een opgeruimd huis en hoofd

  • Praktisch

    Jij gaat echt aan het werk. Je investeert tijd om ruimte te maken. De opdrachten zorgen ervoor dat je daadwerkelijk opruimt, maar ook tijd en energie overhoudt voor al je andere belangrijke dingen in je leven.

  • Motivatie

    Helemaal alleen aan het werk zijn is moeilijk vol te houden. Daarom kun je niet het hele jaar in stromen. De training start op een datum zodat we met een groep zijn. In een besloten community motiveren we elkaar en delen we onze resultaten.

  • Resultaat

    In 8 weken kun je heel veel voor elkaar krijgen. Als je deze training met enthousiasme en inzet volgt zul je merken dat je huis weer een plek is waar jij tot rust komt. Dat je hoofd weer ruimte heeft voor alles wat jij belangrijk vindt

Als dit is waar jij naar op zoek bent, dan wacht niet langer en ontdek wat deze training precies inhoudt en wat het jou kan bieden!

Vanaf nu is de online training te starten wanneer jij maar wil! Meld je nu aan en begin vandaag nog met ruimte maken!

Ik wil meer weten!