utopie

Rust, reinheid en regelmaat, een utopie of werkelijkheid?

Volle wasmanden die overlopen en waar nooit een einde aan komt. Altijd weer zoeken naar de sleutels, die ene belangrijke brief, de flessenopener, het nagelschaartje en die ene mooie vaas. De tandarts die belt waarom je gisteren niet op de afspraak bent verschenen. De wetenschap dat je ECHT hoognodig de badkamer weer eens goed onder handen moet nemen. Dat boek op je nachtkastje waar je al wekenlang in gaat beginnen. En… En…

Dan verlang je weleens naar RUST REINHEID en REGELMAAT

Zijn die drie R’s voor jou een utopie? Of wil je je eigenlijk niet zo gebonden worden en dat strakke beklemmende gevoel dat die drie R’s jou geven? Maar zou je dolgraag weer eens alles kunnen vinden wat je zoekt? Niet meer te laat komen op een afspraak? Je huis op orde willen hebben?

Rust voor jezelf, niet meer van hot naar her vliegen en gestresst tegen je kinderen zijn omdat je al te laat bent.

Reinheid in huis, met gewoon een huis dat schoon is zonder dat je de hele dag als mevr. Helderder met poetsmiddel rond rent.

Regelmaat in je leven, met ruimte voor spontane acties maar ook bewust tijd maken voor jezelf.

Een huishouden runnen is meer dan af en toe poetsen en opruimen. Het is ook goed zorgen voor jezelf, je huisgenoten en je spullen. Het is overzicht hebben op alles wat er speelt in je omgeving. Het is tijd maken voor iets wat we meestal als vanzelfsprekend ervaren. Alleen als je dit goed op de rit hebt ben je in staat om alles wat naar buiten gericht is goed te doen. Denk aan je werk en je vriendschappen.

Is jouw utopie een huis waar alles soepel loopt, je je spullen kunt vinden, je goed voor jezelf zorgt, het schoon is en je zonder stress kunt opladen?  Ben je op zoek naar een manier om dat voor elkaar te krijgen? Het kan! Door tijd te maken om hieraan te werken. Door bewust te kiezen voor verandering in je omgeving. Het lijkt zo simpel, ‘even alles op orde brengen’. Maar voor de meesten is het dat niet. Het lijkt onzin om bewust te gaan opruimen, keuzes te gaan maken en eens kritisch door je eigen huishouden te lopen. Maar het is wel belangrijk! Heel belangrijk als je merkt dat je emmer overloopt en je het gevoel hebt meer en meer in chaos te verzanden.

Je kunt dit veranderen! Ook jij kunt het overzicht terug krijgen in je huis, in je agenda en in je hoofd. In de online training ‘In 8 weken naar een opgeruimd huis en hoofd’ leer ik jou het overzicht terug krijgen in je huis, agenda en hoofd. Je blijft zelf de regie houden en JIJ moet aan het werk. Maar ik geef je tools, tips en ben je stok achter de deur. In de online leeromgeving staan elke week nieuwe opdrachten klaar. Opdrachten die je kunt combineren met al je andere activiteiten en verplichtingen. Opdrachten die ervoor zorgen dat jij op een praktische manier het huis krijgt waar je naar verlangt! Voor maar iets meer dan €12,- per week (8 weken) wordt die utopie voor jou werkelijkheid.

Wil je hier meer over weten kun je klikken op de link of contact met mij opnemen.

Deel op facebook
Deel op google
Deel op twitter
Deel op linkedin
Deel op pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *